Hallo Sit-o-web!

Arnout/ februari 12, 2021/ Geen categorie

Vandaag hebben we de eerste stap gezet naar een bedrijfsactiviteit in Italië. Sit-o-web betekend website in het Italiaans. Inmiddels hebben we in de afgelopen jaren in diverse branches diverse websites, webshops en webservers gehad en gebouwd . We kennen de weg dus behoorlijk goed. Naar aanleiding van diverse klantvragen, hebben we besloten om ons verder toe te leggen op WordPress. Waarom? Simpel….dat is eigenlijk het belangrijkste. Wij kunnen het technische deel voor de klant inrichten, een basis opzet bouwen en samen met de klant toewerken naar “eigen” websitebeheer. Helder, eerlijk en transparant.

Wij zitten met ons ‘kantoor’ aan huis in de buurt van Fivizzano (IT), maar zijn geregeld in Nederland. Dus we zijn mobiel….en sowieso staat alles wat we doen in de beroemde “cloud” dus met een laptop kunnen we iedere klant snel en effectief helpen.

Share this Post